.i’m on my way to the future.

Monday, December 14, 2009

tAk tid0 lagi neh....

~hye~
teke skang kul bape..??
mcm tak caye kul 3.40 pg...huhu
kat umah da biase da tp lau kat sini cam pelik kut....
tid0 lmbat...
sbb pe..?? assignment..??
agak ar...
de gak sbb laen...
niena ckap mlm ni fr0m kul 2 t0 subuh maybe de sumthing happen..
pe die...??
katenye......HUJAN METE0R.....
betul ker...???
ntah die ckp dpt kt email die...de 0rg p0st...
maybe true 0r n0t....
kami tak putus ase taw....
rase ingin tau tuh mmg tggi...
kami wat kputusan nk tgk m0vie smpai kul due....s0 kami start m0vie kul 1...
mmg tak lewat kan..??
s0k jgn tnyela nape ngantuk lam klas....huh!!
tgk m0vie pe..??
tajuk dirahsiekan....hahah
lam mase yg same aini ngan aku ngah wat keje...
till 2 lebey m0vie pun abih...
but tade pape pun jadi...
kami biarkan je pintu besar kt balk0ni tu bukak....
hurmm..bukan ujan mete0r yg trun tp ujan biase ler....
tp plik gak...sbb pas kul 2 tu langit yg de bnyak bntang tibe2 gelap..!
awan itam menutupinyew...
abis ilang sume bntang...huhu
bile bntang ilang ujan yg trun..tp tak lebat lgsung...
but angin still kuat...
penantian tu 1 penyeksaan kan...??
lastly mereke2 t'tid0 & m'harapkan muke2 kami yg x ngantuk ni beri brite baik skirenye kami kejut mreke time mreke tid0...
tp nmpaknye jgn hrpla kami nk kjut ea...
tade pape pun jd..
x tau lak lau pasni de pape jdkan..??
nmpaknye mate cam meminta tuk ditutup jer...
huhu...s0...give up ar nk tgk ujan ajaib tuh..huhuhu...
yg pnting keje pun tak siap neh....mati la s0k lam klas...
h0pe tau la nk jwb pe nnti 0r else tak pyh kene pggil lgsung lagi best....hehe
0k mete0r ajaib!! anak PM minta diri nk tid0....
hehehe....daaaaa....
~salam~

1 comment:

emoNista wiLlis shamimi said...

ish2.meteor tu nak suh awk tido lah.:P