.i’m on my way to the future.

Monday, January 23, 2012

bro arip's BIG DAY -26th Dec 2011-

tak lengkap rasanya kalau tak catitkan moment2 indah dalam blog ni. biarpun lambat, yg penting kenangan tetap diabadikan. pehh jiwang pule sayee. hehe
bertanggal 26 december 2011. dua hati telah selamat disatukan. pengenalan antara mereka ketika menuntut ilmu di sebuah institusi di Johor Bharu membawa hubungan mereka lebih jauh apabila diikatkan tali pertunangan setahun yg lepas. ok ini dah macam novel. nahh tgk gambo je le. enjoice !  ohh before that, it was on school holiday so memang banyak gila kenduri kahwin all over the place. well, enough said, tok kadi untuk abang gua ni bakal menikahkan 4 pasangan iyee. so ikut giliranla nampaknye. but my bro went first due to some factor. huhuhu first time in life i've seen this kind of ceremony. penuh seisi ruang habaq hang..ok proceed. hehe
berdebar menanti..
hah jgn tertukar pengantin sudaa. hehe
my bro: kau dulu ke aku dulu ni?
anon bro: bg aku la..tak sabo ni. haha
my bro: oh tok kadi ni kwn bapa mertua aku. aku dulu la ye. babai.
*haha ini macamm tuuttt :D *
btw lupe nak rotate. malass hehh

fatkhul aarif
hafinaz hashim
sah suami isteri. alhamdulillah. halal dah, i likee *ayat bro haha
itu cerita hari pernikahan. selamat sudah segalanya berjalan lancar. syukur..
let's proceed the day ladies and gentleman :)
huduhnya muka excited ang bro. ahaha
inside the car. me and kak od
ambik berkat hehe
only me yg pegi. yg lain malu kononnyee. puihh
kek pengantin. kejadah apakah bentuk bantal. does it refer to anything ? bhaha =.=
.us.
.one big happy family.
makan time...me likeee!
am interframe hehe ;p
ok that s it. quite a long and happiness day i guess :)
before heading back to home sweet home. our car melencong pegi tempat lain. we went to one baby outlets somewhere in ipoh. cool and nice boutique i guess.
we grab some nice socks and cute shoes.
and we were here for thisss too
yeah this. for baby zahraa. hehe
CONGRATULATION FROM US AND
A BIG THANK YOU FROM THE PENGANTIN AS WELL :)

lasty, thank you my family..even in rush, sanggup jua datang seri iskandar just to fetch me. mmg agak messy and kelam kabut. tengah2 dok edit video mandarin tuptup diorang dah sampai. dengan paling segera kalah megi segera gua bersiap mana dan je. on the way balik after the ceremony diorang sanggup turun seri iskandar jugak, kutip ape yg patut. sebab da lewat and nak rush gua sempat grab gitar and benda lain yg tak diperlukan menjelang minggu final exam nanti. oh juga sekotak buku huhuhu hari terakhir sem dua paling sempoi namenye nih. ok done. stay tuned ! salam :)


1 comment:

budak said...

ehem2, ko bile lg? hehe