.i’m on my way to the future.

Tuesday, May 31, 2011

being alone.

assalamualaikum
i hate being alone ! i hate being left behind. got me??! feeling like i'm not alive. everything seems like not functioning at all for me. minggu ini cuti sekolah da bermula..mak sentiasa akan ada di rumah.lepas ni tak boleh bangun lambat, nanti kena hambat. kena tunjuk rajin sikit depan mak. buat keje on time. masak kena awal.tapi setakat ni agak da lame tak pegang sudip tu. sejak kes i mogok tu lah. semua da ok balik tp ntahla keje2 sume tup tup da siap semua. i tak payah buat ape2 pun.bertuah punya anak dara kan.


paling best semalam i tertido petang. jarang tido petang ye lah sebab bgn pun da tgh hari kan kenape nak tido lagi. sgtla tidak logik utk aku mengantuk walhal da bnyak tido. tp bila ingat balik aku tido pukul 7 pagi sebelum tu dan bgn 11 pagi. mmg patut rasa x cukup tido.dan penangan tido ptg smlm, maghrib baru bangun.pergh gila lama kan. itupun mak yg kejut.suruh pegi mandi segala. nasib baik 'monthcome'. huhu ouh dan mimpi best sgt.lamaaa gilaaa rasa mimpi tu.jumpa semua kawan2 lama dari sekolah menengah sampai sekarang.ramai tahu. tp tu mimpi je..bangun2 rase mcm nak menangis pun ade.rindu mereka sgt2.damn.


there's nothing much can be done when we're leaving alone. some might love being alone. can do whatever they want and they might feel very free and had all the privacy that they were waiting for all this time. but some might hating it. yeah i'm one of it. i hate staying alone. feeling sgt lonely u know. dulu2 suke lah jugak sbb bole buat ape je. tp 'ape2' tu benda ape? same je kalau org ade pun i still did the same things. macam biasalah rutin aku je la. so, no function pun if i'm being left alone. that's why i hate it sgt2. one more thing je yg i love about being left alone, i rasa tenang n nyaman sgt. ye lah sunyi sepi kan. takde lah serabut kepala dgr adik2 aku suke sgt bertumbuk. but then, bila da sunyi rase bosan tu mulelah menyelubungi so i will turn on the radio as loud as i want. see, tak jugak tenang rase tu. tu lah namenye manusia tak pernah bersyukur. setiap keadaan and situasi nak yg perfect je n tak pernah nak puas hati lepas tu merungut tak sudah2.ish3.*nak ckp kat diri sendiri la ni*


sesetengah org mungkin akan keluar utk hilangkan bosan. but for me, not really. tak suke sgt keluar rumah. rase tak safe. tambahan pulak mcm2 kes sekarang n cuace pun panas je.buat ape lah nak burn kan muke yg da sedia burn ni kan. lebih baik duk je senyap2 kat rumah jd budak baik.erk baiklah sgt.haha and one thing, kalau keluar pun mestilah nak berteman. ni da tggl sorg nak ajak sape keluar ? member2 yg tgh cuti cam jauh2 je. itu yg malas. ish3.tgk macam2 la alasan.buruk punye perangai. ape nak jadi ntah. gawat nih gawat.heheh


apepun tak best langsung tinggal sorang. and i have to wait for hours then baru mereka semua pulang. they all pegi ipoh ambil aida kat bainun. bertuah punya budak nak berjemput bagai. nasib baik ayah memang ade hal dekat sana and farah pun kena pi ambil borang ape ntah utk masuk ipg 3 minggu lagi. so, eda mmg bertuah. biaselah malam baru akan balik.so i am bored to death dari tgh hari sampai malam. can u imagine that.arghh. tensi. and hari ni mungkin dlm sejarah tak bercakap dengan sape2 melainkan kucing2 kesayangan ni. itu pun kalau mereka paham -___-' 
gudbye may, hello june. ouh result ! :O 
ermm, sudah. tanak merepek banyak.assalamualaikum :)

tak cukup sunyi lagi ke hidup aku ni...? T_T
i've wasting my life to fall for a person like you.
 i'm too blind !

aku bukan jenis senang nak benci org.
jgn sampai aku benci kau dan kawan2 kau.

awk,
kawan? huh memangla kawan. tp kalau dgn org lain i believe la. tp dgn 'orang' mcm dia. u know what i mean kan. rasa2 susah sgt nak percaya.dia bukan org seberangan. sbb tu sy susah nak percaya. kalau org lain pun they will thought u guys ade ape2.  org yg tak kenal dia memang la tak tau ape2.but me n people around will think differently k. i'm not blind so do they (ur friends n people around u). and i know everything about you both. dun think i'm dumb. got it? or awk sebenarnye susah nak deny. takpe tak payah deny pun takpe i dun mind anymore. see, dulu u marah2 kan, jeles tgk i ngan kawan2 i..so sekrang rase lah ape i rase dulu. kena tekan dgn u dulu padahal mane ade ape2 pun.so we both in same condition. now listen to me, from now on AKU BENCI DIA. dari dulu lg sebenarnya. aku benci org yg suke menyibuk dlm hubungan orang. benci ! get some life pleasee..sorry la if u marah i benci besfriend kesayangan you.sorry sgt k.one more thing, i jeles sbb i syg you. itu pun tak faham? please tlg jage hati ni.i'm almost fed up with my life.please pity me.thank you. i'm too dumb to fall for a person like you.so dumb. enjoylah the free call ! bye.

3 comments:

iffah nabilah said...

i kan ade yang . u tak contact i pon . :(

.raihan.adlina. said...

weehuuuu i nak contact you tp i tade credit..hee miss u la gila. bila nak lepak.hehe

iffah nabilah said...

i on je bile nak lepak . u la yang , susah nak contact . boring gila dah kt rumah je .